дик
Предвремени Парламентарни и Претседателски избори 2014

ИНТЕРАКТИВНА МАПА

Прогрес на резултати за Македонија

can

Ѓорге Иванов

55 пратеници

Гласови

| %**

can

Стево Пендаровски

38 пратеници

Гласови

| %**

Избирачи кои гласале во обработените избирачки места

*Процент од запишани избирачи во избирачките места од кои пристигнале податоци
**Процент од избирачи кои гласале во избирачките места од кои пристигнале податоци
Неважечки гласачки ливчиња