дик
Предвремени Парламентарни и Претседателски избори 2014

ИНТЕРАКТИВНА МАПА

Прогрес на резултати за Македонија

 

* Процент од запишани избирачи во избирачките места од кои пристигнале податоци
** Процент од избирачи кои гласале во избирачките места од кои пристигнале податоци
*** Неофицијална симулација според досега обработени нецелосни податоци, можна е промена